TVILLINGERNE

TVILLINGERNE: Anders og Jesper startede DJ-karrieren helt tilbage i 1996, hvor de spillede til diverse ungdoms- og skolefester i Sønderjylland og omegn.

En tur til Bulgarien i 2006 skulle dog blive startskuddet på en international technorejse. For efter et spillejob på det populære diskotek ”Den Glade Viking” tog karrieren for alvor fart. Navnet på den dynamiske duo var nu ”Identic” og i de efterfølgende syv år spillede de to brødre til adskillige af de største technofester i Tyskland og Skandinavien.

I 2013 valgte Identic dog at trække sig tilbage fra de hårde toner, for at vende tilbage til den glade festmusik. TVILLINGERNE har siden spillet til adskillige gadefester, fødselsdage, bryllupper og andre festlige arrangementer rundt omkring i det ganske land.

Når TVILLINGERNE står bag pulten, er der garanti for fest i gaden og trafik på dansegulvet. Stilen er de største hits fra 60’erne frem til i dag, men især klassikerne fra 80’er- og 90’erne står Anders og Jespers hjerte nærmest. TVILLINGERNE har øje for den gode stemning og vil skabe de perfekte musikalske rammer og give jeres gæster en rigtig hyggelig og festlig aften.

Prisniveau: 6000 kr.

Kontakt os ved at udfylde kontaktformularen eller på telefon.
Anders: 4230-3291
Jesper: 6018-9972

Tvillingerne