Vi er din rette samarbejdspartner

Søger du det perfekte telt til din næste begivenhed? Så er du kommet til det rette sted! Hos vores webshop tilbyder vi udlejning af professionelle telte i Esbjerg og omegn i mange forskellige størrelser og bredder. Vi kan levere teltet med opsætning, eller du kan selv stille med hjælpere og sammen med os opsætte teltet. Ved at hjælpe til sparer du mellem 500 kr. 750 kr. ialt. Så overvej om det er det værd for dig !

Uanset om du planlægger en privat fest, et firmaarrangement eller noget helt tredje, så kan vi imødekomme dine behov. Vi tilbyder også alt tilbehør til teltet, som f.eks. gulve, lysguirlander, varmekanoner, glas og porcelæn og meget mere.

De priser du funder herunder er angivet i leje pr. dagsarrangment. Det vil sige, at hvis du skal holde en fest om lørdagen og gerne vil have opsat teltet senest fredag og nedtaget mandag, så er det den pris du finder herunder. Skal du bruge teltet m.v. til eksempelvis to dagsarrangementer, så er prisen lidt anderledes. Du er altid velkommen til at kontakte os pr. mail for et konkret tilbud. (kontakt@lejpartytelt.dk)

Lejpartytelt.dk er dedikerede til at sikre, at din begivenhed bliver en succes. Derfor er alle vores telte af certificerede, så ingen byggetilladelse behøves. Teltene er af høj kvalitet og opstilles hurtigt og effektiv.

Kontakt os i dag for at høre mere om vores udlejning af telte, og lad os hjælpe dig med at gøre din begivenhed til noget helt særligt!

I tvivl om størrelsen ??

Ved du ikke helt, hvor stort et telt du skal bruge, så prøv vores teltberegner herunder.

Vælg bredden på teltet?

Skal pladsen beregnes udfra:

Skal der spises ved aflange eller runde borde?

Du kan vælge at inkludere flere ting i tilbuddet:

12 + 3 =

3 m. bredde telte

Vores 3 meter bredde telte fås i forskellige længder. Du kan se vores udvalg her.

6 m. bredde telte

Vores 6 meter bredde telte fås i forskellige længder. Du kan se vores udvalg her.

Gulvpakker 6 m.

Vælg herunder den gulvpakker der passer til dit telt (antal m2). Du kan også tilvælge gulvet under selve teltet.

 

 

9 m. bredde telte

Vores 9 meter bredde telte fås i forskellige længder. Du kan se vores udvalg her.

Gulvpakker 9 m.

Vælg herunder den gulvpakker der passer til dit telt (antal m2). Du kan også tilvælge gulvet under selve teltet.

 

 

Gulv uden telt

Du kan godt leje gulv ved os uden at du skal leje et telt. Der er mulighed for du selv afhenter det. Vi kan også levere det til dig. Ønsker du ikke selv at nedlægge det kan vi også klare det. 

Sorte telte i 6 m. eller 9 m. bredde

Sorte telte kan integreres med vores hvide telte, således man laver teltet sort i den ene ende. Det giver en meget flotter løsning, hvis man skal have bar, musik eller dj´men under festen. Kontakt os gerne for at få en snak om, hvordan vi ser din løsning skal være.

Det du også kommer til at mangle …

Afhængig af dit event bør du overveje om du har brug for varme og lys i teltet.

Copyright © 2019 Lejpartytelt.dk - Guldagergårdsvej 9 - 6710 Esbjerg V - Tlf. 72406710 - Kontakt@lejpartytelt.dk - Cvr nr. 32816649

Design by

Din booking