Udlejning af stole og borde 

Praktisk info:

Vi tilbyder professionel udlejning af borde, stole og ståborde til enhver fest eller event i Esbjerg-området. Uanset om du planlægger en stor bryllupsfest, en hyggelig familiefest eller en virksomhedsudflugt, har vi de rette møbler og tilbehør til at skabe den perfekte atmosfære.

Vi har et bredt udvalg af borde, herunder alm. aflange klapborde og runde Ø160 cm borde, som kan rumme en stor mængde gæster. Vores ståborde er perfekte til cocktailfester og mindre arrangementer, og vi tilbyder også polstrede stole og plastikstole med hynder, der er både komfortable og elegante. Derudover tilbyder kvalitets engangsduge til alle vores borde. 

Vi bestræber os på at tilbyde den bedste kundeservice og den højeste kvalitet af møbler og tilbehør til rimelige priser. Vi har base i Esbjerg, men leverer også i Blåvand, Varde, Oksbøl, Bramming, Ribe og omegn. 

Så hvis du leder efter en pålidelig og professionel udlejer af borde, stole og ståborde i Esbjerg-området, så er Lejpartytelt.dk det rette valg for dig!

Bestil herunder og se priserne med det samme. Du betaler først ved levering. 

Der er mulighed for fin justering af antal stole m.v., når du ved, hvor mange gæster du ender med at få.

Betaling sker i forbindelse med afhentning/levering.

Du kan betale på følgende måder:

  • Dankort (også ved teltopstilling)
  • Kontant
  • Via kontooverførelse

Copyright © 2019 Lejpartytelt.dk - Guldagergårdsvej 9 - 6710 Esbjerg V - Tlf. 72406710 - Kontakt@lejpartytelt.dk - Cvr nr. 32816649

Design by

Din booking