Selfie udlejning

 

Foto-Boxen er et afgrænset område, der er ubemandet og ved hjælp af en computer, kamera m.v. kan optage billeder eller videosekvenser af deltagere ved et arrangement.

Levering i hele DK

Sådan fungere det:

I

Se videoen og oplev stemningen!

Forskellige muligheder:

Foto-box´en kan opstilles i flere forskellige variationer – både med og uden skærme/projektor løsninger. Man kan sætte en skærm med slideshow væk fra boksen f.eks. i baren, ved en indgang eller lignende.

Der er mulighed for at få printet billederne lige efter fotosessionen er afsluttet.

Inden event start har arrangøren sendt nogen billeder pr. mail til os. Billederne indsættes som digitale baggrunde i Foto-box ´en. Dette kan lade sig gøre, fordi den fysiske baggrund i Foto-box´en er grøn.

Har man ikke selv baggrunde har vi en masse forskellige der kan vælges imellem. Der kan også indsættes tekst eller logo i forgrunden af billedet.

Vi anbefaler ca. 3 baggrunde. Baggrunden der vælges efter billederne er taget i box´en kommer på det printede billede samt på slideshowet.

Der er plads til grin og sjov, når foto-box´en tages med til festen.

Upload billeder!

Vores Foto-app systemet gør det muligt for deltagerne at bruge deres mobiltelefon til at skanne en qr-kode på en slideshow skærm.

QR-koden giver adgang til Foto-appen, hvor deltagerne på deres telefon kan se billeder fra foto-box´en, hente billederne samt dele deres egne billeder med de andre deltagere.

Arrangørerne har mulighed for at logge ind på systemet og slette billeder. Arrangøren får efter eventets afslutning alle billederne, som er blevet indsamlet.

Du kan se et eksempel på Foto-app systemet ved at klikke her

Book Foto-box nu

Herunder ser du de mest benyttede pakker. Har du et særligt behov er du altid velkommen til at kontakte os.

Copyright © 2019 Lejpartytelt.dk - Guldagergårdsvej 9 - 6710 Esbjerg V - Tlf. 72406710 - Kontakt@lejpartytelt.dk - Cvr nr. 32816649

Design by

Din booking